Бисер Петков: Листите на чакащите няма да изчезнат автоматично

Листите на чакащите за някои услуги няма да изчезнат автоматично с приемането на Закона за социалните услуги, но ще се върви към свиването им, а в перспектива и към отпадане. Това каза министърът на труда и социалната политика Бисер Петков, предаде БТА.

Изкуство: Кирилов защити текстовете, от които ГЕРБ се отказаха

Не е правен въпрос внушението в обществото, че това общество не приемало новото правно решение и то изглеждало като отнемане на придобити права – нека отговарят тези, които правят внушенията, призова председателят на правната комисия в НС Данаил Кирилов от ГЕРБ пред БТВ.

Румен Петков: ГЕРБ и БСП са като бабата и внучето

ГЕРБ и БСП са като във вица за бабата и внучето - внучето отива на гости на баба си и я пита има ли wi-fi, а тя му казва: "ще ядеш, каквото има". Така коментира лидерът на ПП АБВ Румен Петков решението на БСП да напусне парламента, съобщи Фокус.

Кирил Домусчиев: Няма сделка за ,,Нова''!

Кирил Домусчиев заяви, че няма сделка за придобиването на "Нова телевизия" от негова страна. По-рано бе разпространена неофициална информация, че Домусчиев е във финален етап на преговори със сегашните собственици - шведската MTG Group, предаде Банкеръ.

Правна комисия отложи гласуването за прага за преференциите

Парламентарната правна комисия отложи гласуването за връщане прага на преференциите на 7%. Предложението беше направено от народния представител от ГЕРБ и председател на комисията Данаил Кирилов, предаде БТА.